Annuleren

Een bestelling die u op Spoedkeuken.nl plaatst kan voor de bevestiging van de levering worden geannuleerd zonder opgaaf van reden. Neem hiervoor contact met ons op via info@spoedkeuken.nl of onze contact formulier, vermeld hierbij altijd uw naam en ordernummer.

Retour

Vanaf het afleverdatum van uw bestelling heeft u het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de bestelling te herroepen. U heeft na herroeping 14 dagen de tijd om de producten retour te verzenden. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het vergoeden van de retourkosten, en de mogelijke schade op de producten die ontstaan door de retourzending. Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, en het retour voldoet aan de onderstaande voorwaarden, krijgt u het aankoopbedrag van de bestelling (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terugbetaald.

Wij adviseren u voor het verzenden van een retour contact met ons op te nemen via info@spoedkeuken.nl of onze contact formulier zodat wij het retour sneller kunnen verwerken. Vermeld bij contact altijd uw naam en ordernummer.

Voorwaarden voor terugbetaling

• Producten moeten compleet, schoon en in originele staat zijn, zoals deze door ons zijn geleverd.
• Producten moeten bestaan uit de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
• Producten mogen niet beschadigd zijn.
• De meegeleverde montagesets moeten compleet en in originele verpakking zijn.
• Producten moeten bestaan uit een goede verpakking, en indien mogelijk in de originele verpakking.
• Producten mogen alleen gebruikt worden om de kenmerken en de werking hiervan vast te stellen. Producten waarvan de waarde is verminderd door excessief gebruik nemen wij niet aan.
• De retourzending moet worden gestuurd met de klantnaam en het ordernummer, anders kan Spoedkeuken.nl het retour niet verwerken.

Retouradres

MSK Keukenstudio BV
IJzerwerf 26
2544 ES Den Haag