Catalogus update - nieuwe producten en varianten binnenkort voor u beschikbaar!
Het spijt ons, maar online aankoop is momenteel niet mogelijk vanwege een geplande catalogusupdate. Als u dit product wilt kopen, gebruik dan het formulier Afspraak maken. Wij danken u voor uw begrip en kijken uit naar uw volgende bezoek!

elements keukenontwerp 03 Beton Schiefer grijs

  • Premium kwaliteit "Made in Germany"
  • Voorgeconfigureerde keukenunits die via de configurator naar wens kunnen worden uitgebreid.

Kleur werkblad

Betonnen

Betonnen

Eik

Eik

Handgrepen

Metalen handgreep 263, roestvrij staal

Metalen handgreep 263, roestvrij staal

Metalen handgreep 726, zwart

Metalen handgreep 726, zwart

Metalen handgreep 956, alpin wit

Metalen handgreep 956, alpin wit

Aanpassing

Creëer een keuken met modules in de befaamde nobilia-kwaliteit. Met onze keukenconfigurator bent u slechts een paar muisklikken verwijderd van het plannen van uw droomkeuken, precies zoals u het zich voorstelt. Probeer het eens.

Speciale oplossingen

De nobilia elementen keuken, met een totale breedte van 4,50 m, wordt volledig voorgemonteerd geleverd. Deze keuken omvat een ombouwkast voor een koel-vriescombinatie, een hoge kast met ruimte voor een oven en een 30 cm brede hoge kast als apothekerskast. Bovendien bevat de keuken een gootsteenkast, een kast voor de kookplaat, een paneel voor een afwasmachine en in totaal drie onderkasten voor bergruimte. Twee van de onderkasten hebben een breedte van 30 cm en één onderkast is voorzien van uittrekelementen voor de laden. Alle elementen kunnen volgens uw wensen in elke volgorde en constellatie worden samengesteld.