Nobilia keuken

⇐ Ontdek onze keukens

In de meeste huizen wordt er veel meer geld besteed aan de keuken als aan de inrichting van de andere vertrekken. Dat is ook logisch want je keuken moet aan allerlei eisen voldoen. Er moet op zijn minst genoeg stroom bereikbaar zijn om een aantal zware apparaten tegelijk te laten draaien. Ook stromend warm en koud water en kookplaten om eten op te bereiden zijn onmisbaar. Daarnaast heb je veel kastruimte nodig om alle voedingswaren, keukendoeken, servies, bestek en overige benodigdheden in op te slaan en mag een koelkast natuurlijk ook niet ontbreken. Het Duitse merk Nobilia maakt zeer degelijke keukens voor een aantrekkelijke prijs.

•   Nobilia is de grootste keukenproducent ter wereld
•   De prijs-kwaliteitverhouding van Nobilia keukens is onverslaanbaar
•   Nobilia keukens in vergelijking met andere merken
•   Een keuken die past bij de rest van je interieur
•   Het uitgebreide assortiment van Nobilia
•   Je eigen stijl kiezen
•   Geld besparen met een complete keuken van Nobilia
•   De prijs van een Nobilia keuken
•   Een goede keuken zorgt voor meer welzijn

 

Nobilia is de grootste keukenproducent ter wereld

 

Een goede keuken is duur. Dat komt doordat deze allerlei complexe apparatuur en bergruimte bevat. Wanneer je een nieuwe keuken gaat zoeken moet je daarom goed kijken wat je allemaal wilt en nodig hebt. In het middensegment van de markt vind je de keukens van Nobilia. Deze producent is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van veelzijdige inbouwkeukens die in veel verschillende huizen perfect passen. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste keukenproducent ter wereld. Zij verkopen dagelijks tussen 2000 en 4000 complete keukens over de hele wereld. Miljoenen mensen hebben al jarenlang plezier van hun betrouwbare producten.

 

De prijs-kwaliteitverhouding van Nobilia keukens is onverslaanbaar

 

Nobilia keukens zijn zo populair omdat hun prijs-kwaliteitverhouding door geen enkel ander merk wordt geëvenaard. Ze werken met de Duitse instelling dat het beter meteen goed kan zijn. Als een Nobilia keuken een kwaliteitsfoutje heeft dan moeten ze namelijk over de hele wereld, bij duizenden klanten, het probleem komen oplossen. Om die onnodige verspilling van tijd en geld te voorkomen, zorgen ze dat de kwaliteit gewoon perfect is. Hun keukens worden getest op een minimale levensduur van 15 jaar. Ze halen de garantietijd met gemak en gaan ook daarna nog lang mee.

 

Nobilia keukens in vergelijking met andere merken

 

De zoektocht naar een perfecte keuken kun je zo lang of kort maken als je wilt. Het is sowieso af te raden om een keuken te kiezen die goedkoper is dan de modellen van Nobilia. Dat is namelijk vragen om problemen want je zult uiteindelijk veel meer investeren in alles wat binnen afzienbare tijd kapot gaat. De kwaliteit van Nobilia keukens vind je normaal enkel in een duurder segment van de markt. Daar kun je eventueel wel mogelijkheden vinden voor een meer gepersonaliseerde keuken. Nobilia kan zijn producten zo goedkoop aanbieden omdat ze in massa worden geproduceerd.

 

Een keuken die past bij de rest van je interieur

 

Luxe keukenmerken zoals Siematic, Bulthaup en Poggenpohl maken het mogelijk om je hele interieur tot één geheel te maken. Dat doen ze door naar de hele ruimte binnen in je huis te kijken. Zij ontwerpen naast keukens ook badkamers en meubels voor bijvoorbeeld de woonkamer. Daardoor kun je bepaalde elementen op verschillende plekken terug laten komen en een mooi harmonisch geheel creëren. Bij Nobilia kun je dit zelfde effect ook voor elkaar krijgen. Het verschil is dat de keukens, badkamers en andere meubels van dit merk voor een gemiddelde of lage prijs worden geleverd.

 

Het uitgebreide assortiment van Nobilia

Nobilia werkt met een grote variatie aan verschillende combineerbare onderdelen. Daardoor kunnen ze een complete keuken aanbieden voor elk soort voorkeur en ruimte. Je kunt kiezen uit verschillende keukenblokken die elk een eigen specifieke stijl hebben. Bij Nobilia kun je terecht voor alle moderne mogelijkheden zoals een open woonkeuken, een designkeuken of een minimalistische greeploze keuken. Er zijn ook klassieke en landelijke modellen beschikbaar. Die hebben een heerlijk nostalgisch ontwerp dat direct een speciale sfeer creëert.

 

Je eigen stijl kiezen

Door het grote aanbod van Nobilia kun je een geheel eigen stijl aan je keuken geven. Dat doe je door het soort keukenblok dat je kiest zelf in te vullen met specifieke foliefronten, houtfronten, acrylfronten of melamineharsfronten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je keuken extra speciaal te maken door bijvoorbeeld te kiezen voor ingelegde glaselementen, een mikadolook of speciale verlichting. In totaal zijn er meer dan honderd verschillende frontvariaties en tientallen vormvariaties beschikbaar. Deze designgrepen combineer je met speciale elementen zoals werkbladen en een mooie eettafel om je eigen unieke keuken vorm te geven.

 

Geld besparen met een complete keuken van Nobilia

 

De keukens van Nobilia worden in de meeste gevallen compleet geleverd. Dat betekent dat je keuken alle passende apparatuur bevat. Je kunt daarmee behoorlijk wat geld besparen want Nobilia heeft voordelige deals met verschillende fabrikanten. Daarnaast weet je zeker dat je oven, magnetron en vaatwasser perfect passen in je keuken. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan bij het installeren van zo’n apparaat. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende keukens wat betreft prijs en uitgebreidheid. Bij Nobilia vind je de perfecte combinatie aan apparaten, kastruimte en efficiënte indeling voor jouw huis en voorkeuren.

 

De prijs van een Nobilia keuken

Nobilia produceert een grote variatie aan keukens en dat zie je terug in hun prijzen. Een gemiddelde keuken kost bij hen ongeveer €6000,- tot €7000,-. Met die som kun je in een normaal huis een keuken plaatsen die van alle standaard gemakken voorzien is. De duurste keukens van Nobilia kosten ongeveer €20.000,-. Deze hebben het gebruiksgemak, de ruimtelijkheid en de originaliteit van een echte designkeuken. Een simpele keuken van Nobilia kun je al vinden voor rond de €4000,-. Dat is zelfs goedkoper dan een IKEA keuken, maar de kwaliteit ligt veel hoger. Ook in de goedkoopste Nobilia keuken is alles namelijk perfect afgewerkt.

 

Een goede keuken zorgt voor meer welzijn

De keuken is één van de plekken in je huis waar je de meeste tijd kunt besparen. Een goed werkende keuken maakt het makkelijk om heerlijk eten en drinken te bereiden. Wanneer een keuken alles bevat wat je nodig hebt, dan gaat dit snel en vloeiend - evenals het opruimen en schoonmaken naderhand. Door snel de voedingsmiddelen te kunnen bereiden waar je behoefte aan hebt, ga je beter voor jezelf zorgen en zit je lichamelijk en geestelijk beter in je vel. Het is dus belangrijk dat je huis een keuken heeft waarin jij je goed voelt.